Zijderlaan Fotowedstrijd 2020

Dit jaar hebben we een fotowedstrijd georganiseerd voor de chauffeurs van Zijderlaan. Onze trotse chauffeurs hebben gezamenlijk ruim 750 foto's ingestuurd van hun bolide in actie, in een mooie omgeving, op een locatie waar bijzondere manoeuvres voor nodig waren en tijdens andere speciale momenten. 

De jury, bestaande uit 8 medewerkers uit alle geledingen van de organisatie, heeft de foto's per afdeling beoordeeld. En de winnaars zijn:

BULK  >  Eef Basch
LOSGESTORT  >  Rinus Schumacher
STUKGOED  >  Mark Neven

Reactie van de jury: "Eef geeft met zijn foto heel mooi weer wat het werk van een bulkchauffeur inhoudt, de foto van Rinus lijkt rechtstreeks van de cover van een magazine te komen en Mark laat zien hoe Zijderlaan schittert tussen de grote containerjongens." 

De winnaars zijn bekend gemaakt in onze jaarlijkse nieuwskrant. De trucks met de namen Papa's Vriend, Le Morvandiau en Keep the Faith zijn vereeuwigd op een grote poster, speciaal ontwikkeld naar aanleiding van de fotowedstrijd. Op de andere zijde van de Zijderlaan-poster is een kalender weergegeven met een compleet jaaroverzicht, samengesteld met foto's die onze chauffeurs hebben aangeleverd.