Slider monteur.jpg
Werken bij Zijderlaan

Een professioneel en zelfstandig opererend familiebedrijf

Zijderlaan is een professionele speler in de transport en logistieke dienstverlening. Wij zijn een familiebedrijf, bedreven, zelfstandig opererend, innovatief en trots op wat we dagelijks samen voor elkaar weten te krijgen. Onze medewerkers hebben plezier in hun werk, zijn goed opgeleid en staan met beide benen op de grond. De kernwaarden veiligheid, kwaliteit, ketenregie en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers worden vanuit deze visie dan ook met regelmaat opgeleid en/of bijgeschoold volgens de laatste wetgevingen. Onze ideale kandidaten kunnen zich dan ook prima vinden in deze kernwaarden. Korte, directe lijnen en een open werksfeer zorgen voor een prettige werkomgeving. Inmiddels werken er zo'n 300 professionele en gedreven werknemers bij Zijderlaan. Om de kwaliteit van onze dienstverlening en reputatie te behouden verwachten wij eenzelfde positieve en gedreven instelling van de mensen die bij ons willen komen werken.

Werkplaats

Open sollicitaties

Zijn welkom! Wij kijken altijd uit naar enthousiaste, open sollicitaties en vinden het leuk dat je aan ons denkt. Stuur je gegevens gemakkelijk en snel toe via ons sollicitatieformulier. Wanneer er een geschikte vacature is zullen we de mogelijkheden met je bespreken. 

 Ik wil solliciteren

1heftruck

Op zoek naar een leerwerktraject of stageplaats?

Zijderlaan is 'Erkend Leerbedrijf Transport en Logistiek' en biedt jonge professionals graag de kans om zich (verder) te ontwikkelen binnen de branche. Ben jij op zoek naar een passende werkomgeving voor jouw leerwerktraject? Informeer ook dan eens naar de mogelijkheden die Zijderlaan je kan bieden.

Afstudeeropdracht of net afgestudeerd?
Heb je een Transport of Logistieke achtergrond op minimaal HBO niveau? En ben je geïnteresseerd in een uitdagende en afwisselende baan in de transportsector? Neem dan contact met ons op (0182-346600) en bespreek de mogelijkheden! Gemotiveerde HBO/WO studenten die één of meerdere projecten willen onderzoeken, uitwerken en/of implementeren zijn welkom om over hun afstudeeropdracht te komen praten. Hierbij kan gedacht worden aan de optimalisatie van de distributiecentra of het in kaart brengen van internationale transport- en warehousingkansen. Wij staan open voor eigen ideeën m.b.t. het opstellen van een passende afstudeeropdracht.

Wat verwachten wij van stagiaire(s) en/of afstudeerders?

  • Je bent een gemotiveerde 3e- of 4e-jaars student met een logistieke opleiding
  • Je hebt analytisch inzicht
  • Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal (in zowel woord als geschrift). Duits en/of Frans is een pré
  • Je kunt uitstekend werken met MS Office
  • Ervaring met een WMS is gezien de aard van de opdracht een pré