Image00001.jpeg
Algemene voorwaarden

Branchevoorwaarden

Zijderlaan hanteert bij de uitoefening van haar werkzaamheden onderstaande voorwaarden.

Alle transporten geschieden voor nationaal vervoer op basis van de Algemene Vervoerscondities (AVC). Deze voorwaarden worden bij vrijwel alle wegvervoerovereenkomsten van Nederlandse vervoerders toegepast. Het grensoverschrijdend vervoer geschiedt op basis van de bepalingen van het CMR-verdrag.

Voor de handelsonderneming zijn de verkoop-, leverings- en handelsvoorwaarden, zoals deze zijn gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam, van toepassing.

Op Physical Distribution (PD) werkzaamheden zijn de Physical Distribution Voorwaarden van toepassing.

Van toepassing zijn de meest recente Algemene Vervoerscondities, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbanken te Amsterdam en Rotterdam; bij internationaal vervoer zijn de meest recente AVC aanvullend op het CMR van toepassing. Voor werkzaamheden waarop bovengenoemde voorwaarden niet van toepassing zijn gelden de Transport en Logistiek Nederland algemene betalingsvoorwaarden, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te ’s-Gravenhage op 02 juli 2002 aktenummer 69/2002.

Disclaimer

De website van Zijderlaan wordt regelmatig onderhouden en uitgebreid. Hoewel de informatie op de website van Zijderlaan correct was op het moment van invoer, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid op onjuistheden die ten gevolge van het doorgeven via het internet kunnen plaatsvinden. Alle informatie die wordt gegeven kan worden gebruikt door de bezoeker, met inachtneming dat Zijderlaan niet aansprakelijk is voor verlies, aansprakelijkheid of extra kosten door wat voor oorzaak dan ook, zowel geheel als gedeeltelijk, die kunnen ontstaan bij het gebruik, direct of indirect. Zijderlaan houdt zich het recht voor tussentijdse veranderingen en aanpassingen door te voeren zonder kennisgeving vooraf.

Voor meer informatie over de website van Zijderlaan kunt u contact opnemen met Jolien van Niekerk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.