17075---239.jpg
Ketenregisseur

Klantspecifieke oplossingen Zijderlaan

Specialiseren in je eigen ‘core-business’. Deze trend heeft zich de laatste jaren steeds duidelijker gemanifesteerd. Complete logistieke dienstverlening, waarbij maatwerk en innovatieve oplossingen in de totale keten voorop staan, heeft ertoe geleid dat klanten zich volledig door Zijderlaan laten ontzorgen.

Klantgericht, flexibel en proactief

Zijderlaan richt zich op de nieuwste ontwikkelingen en kansen in de markt, óók om haar klanten daarvan te laten profiteren. Deze inzet wordt als zeer waardevol beschouwd en resulteert in duurzame partnerships.
Door gericht mee te denken met klanten en partners en oplossingen ‘out of the box’ aan te bieden, biedt Zijderlaan transparante logistieke dienstverlening op maat aan. Inventarisatie van individuele wensen zorgt voor efficiency verbeteringen in de totale uitvoering.

Klantgericht Duynie
Stubbe

Duurzame partnerships

In samenwerking met onze logistieke partner Stubbe, verzorgen wij al jarenlang transport- (zeecontainers en tautliners) en distributie activiteiten voor een gezamenlijke opdrachtgever. In DC Stolwijk worden vloeibare stoffen via volautomatische afvullijnen in verschillende verpakkingseenheden afgevuld in zowel drums als ibc’s. Ons eigen Warehouse Management System voorziet hierbij in real time traceability voor de klant.

Voor Cosun Beet Company (voorheen Suiker Unie) in Puttershoek is een volledig geautomatiseerd en gemechaniseerd hoogbouwmagazijn voor verpakte suikerproducten gerealiseerd. Het hoogbouwmagazijn is voorzien van allerlei innovatieve automatiseringstoepassingen en biedt ruimte aan zo'n 17.500 pallets.

Lees hier meer over dit DC.