header-bg
4 Hoofditems
DC ZIJDERLAAN
- DINTELOORD
LOCATIE
FACTS
VOLG DE BOUW
In het kort

DC Zijderlaan - Dinteloord is ons geheel nieuwe en duurzame distributiecentrum dat wordt gevestigd op het Agro & Food Cluster Nieuw Prinsenland. Ideaal gelegen aan de A4, centraal tussen de havens van Antwerpen, Rotterdam en Moerdijk. Met de ontwikkeling van dit DC kunnen wij voorzien in de groeiende behoefte aan opslagruimte. Op een kavel van 6 hectare realiseren we in vier fases een ‘BREEAM Outstanding’ gecertificeerd pand.
Start bouwfase 1: februari 2024.

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
01_Volledig hal ps.jpg
02_Hal fase 1 en 2 avond ps.jpg
03_Luifel links ps.jpg
04_Luifel voorkant afstand ps.jpg
05_Fase 4 voorkant ps.jpg
06_Fase 4 voorkant ps.jpg
07_Kavel op afstand ps.jpg
08_Achterkant.jpg
previous arrow
next arrow
Static overlay
Locatie

Het bedrijventerrein Nieuw Prinsenland ligt net buiten Rotterdam en Antwerpen, de twee belangrijkste zeehavens van Europa, in het noordwesten van provincie Noord-Brabant. Het terrein maakt onderdeel uit van het Agro & Food Cluster, dat ontwikkeld wordt door Cosun Beet Company. Uitgangspunt is dat bedrijven uit of gelieerd aan dezelfde sector makkelijker tot synergie en samenwerking kunnen komen. Dit zorgt voor duurzame en innovatieve mogelijkheden, zoals het uitwisselen van groene energie.
Het perceel van DC Zijderlaan – Dinteloord is 6 hectare groot en ligt op een mooie zichtlocatie aan de N268 direct langs de A4.

Facts
Facts fase 1: Public Warehouse
10
Vierkante meter
280
Palletplaatsen
0
Laaddocks

Planning: operationeel vanaf
2e kwartaal 2025

Volg de bouw
Volg de Bouw
Partners
Partners