Zdrln_Warehousing_Slide_1.jpg
Logistiek

Zijderlaan zet in op duurzame groei in logistiek

Lees meer over DC Zijderlaan - Dinteloord

 

Totale logistieke service is bij Zijderlaan in goede handen

Door de jaren heen zijn wij onze klanten steeds completer gaan bedienen. We nemen de totale logistieke service van voorraadbeheer, productcontrole, (her)verpakken en distributie graag uit handen. Wederzijds vertrouwen ligt daaraan ten grondslag. We hebben gericht geïnvesteerd in de uitbreiding van bestaande distributiecentra. Door hallen onderling met elkaar te verbinden en de opslagcapaciteit aanzienlijk te vergroten, kunnen productieprocessen nog meer worden geoptimaliseerd en kunnen de kwaliteit en veiligheid van de processen nog beter worden gewaarborgd.

Zijderlaan kan zowel het transport (nationaal en/of internationaal), als de opslag en distributie geheel voor u verzorgen. Mede door onze gunstige ligging ten opzichte van de havens van Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen kunnen we een marktconform prijsbeleid hanteren. Voor iedere goederenstroom biedt Zijderlaan een concurrerende dienstverlening en kostenefficiënte op- en overslag.

Optimalisatie Supply Chain

Lange termijn relaties met wederzijds respect en vertrouwen zijn geen uitzondering bij Zijderlaan. Door effectieve en flexibele prestaties aan te bieden tegen marktconforme prijzen creëren we stevige fundamenten voor de toekomst.

De vraag naar kortere levertijden resulteren in de behoefte tot nog verder optimaliseren van de Supply Chain. Dit is alleen mogelijk als voldoende gegevens beschikbaar zijn. Elektronische uitwisseling van gegevens maakt het mogelijk om zowel partners als opdrachtgevers via het internet van relevante informatie te voorzien op basis waarvan individuele systemen gaan functioneren als één geintegreerd systeem.

Zijderlaan biedt haar klanten logistieke totaaloplossingen door verschillende disciplines met elkaar te verbinden. Door het optimaliseren van de Supply Chain kunnen niet alleen kortere levertijden worden gerealiseerd maar ook verbeteringen worden doorgevoerd waardoor proces- en beheerskosten binnen de gehele keten worden verlaagd. Doorlopende focus op efficiency en duurzaamheid zijn hierbij belangrijke kernwoorden.