zijderlaan-voortdurend-in-beweging-slide-small-1.jpg
Transport

Voortdurend in beweging

Ons motto ‘Voortdurend in beweging’ geeft treffend onze veelzijdigheid aan transport- en logistieke diensten weer. Door onze jarenlange nationale- en internationale transportervaring beschikken zowel onze chauffeurs als de diverse planningen over veel (praktijk-) kennis en ervaring. Of het nu gaat om bulk-, stukgoed-, losgestort ladingen of het binnenhalen van containers vanuit de havens naar onze distributiecentra, door onze sterke klantfocus bieden wij u transportoplossingen die het beste op uw wensen en eisen aansluiten. Elke lading vervoeren wij op de meest kostenefficiënte wijze met het best passende materiaal door betrokken en gecertificeerde Nederlandse chauffeurs. En de aflevering? Zoals afgesproken, op het gewenste tijdstip, op het juiste adres.

Onze sterke klantfocus heeft er toe geleid dat wensen en eisen van klanten uitstekend worden nageleefd. Doordat Zijderlaan de totale ketenregie kan voeren, kunnen wij onze klanten laten profiteren van marktconforme transporttarieven. Niet alleen zoeken wij dagelijks naar de meest efficiënte transportoplossingen, graag gaan wij nog een stapje verder en nemen de totale zorg uit handen. Wij zullen er alles aan doen om aan uw verwachtingen te voldoen en indien mogelijk hier zelfs bovenuit stijgen. Zowel bij uw transport- als logistieke vraagstukken.

Logo Trimble 495x320

Track & Trace

Om aan klantspecifieke wensen te voldoen beschikt Zijderlaan over een ultramodern wagenpark. Al onze trucks zijn voorzien van boordcomputers met volgsysteem (GPS en GPRS), waardoor onze planningen ieder moment van de dag kunnen monitoren waar de ladingen en chauffeurs zich bevinden. De verschillende (plannings-) afdelingen binnen Zijderlaan werken nauw samen waardoor flexibiliteit kan worden geboden en operaties, indien gewenst, op tijd kunnen worden bijgestuurd. Via inlogverbindingen met opdrachtgevers kunnen de planningen de vervoerde volumes en bijzonderheden bevestigen in het systeem van de klant. Door een vervolgkoppeling tussen boordcomputer, transport- en motormanagementsystemen wordt vervolgens de integratie mogelijk gemaakt naar de planning en administratie. Logistieke processen kunnen door het continue monitoren nog beter op elkaar worden afgestemd. Strakke afspraken en betrouwbare leveringen zijn hierdoor gewaarborgd.