Stukgoedslider_1.jpeg
Stukgoed

Zijderlaan ontzorgt en denkt graag met u mee

Stukgoederen krijgen, afhankelijk van de maat, hoeveelheid en het gewicht, bij Zijderlaan passend vervoer. Met ruim 45 opleggers met schuifzeilen worden dagelijks zowel distributiewerkzaamheden, als volle vrachten verzorgd. Een aantal opleggers voorzien van een laadklep en elektrische pompwagen worden ingezet voor distributie binnen Nederland, terwijl de overige opleggers (voorzien van een schuifdak) worden ingezet voor volle vrachten van een breder assortiment goederen binnen de Benelux. Ook voor langere afstanden (in vrijwel geheel Europa) is Zijderlaan de juiste vervoerspartner. Wij verzorgen hiervoor de benodigde documenten.

Zeecontainers

Gunstige ligging havens

Vanwege onze gunstige ligging verzorgen wij dagelijks het vervoer van zeecontainers van en naar de havens van Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen. Met een moderne vloot van meerdere multifunctionele chassis kunnen wij vrijwel alle soorten en maten zeecontainers vervoeren: 20-ft, 30-ft, 40-ft, 45-ft maar ook 2 x 20-ft en bijvoorbeeld high-cube en reefer-containers.

Transport zeecontainers
Stukgoed contentrij2

ADR-goederen

Standaard zijn alle voertuigen van de afdeling stukgoed voorzien van een ADR-pakket voor het vervoer van gevaarlijke stoffen (uitgezonderd vuurwerk en radioactief materiaal). Niet alleen beschikken onze chauffeurs over een ADR-certificaat, ook beschikken wij over een interne veiligheidsadviseur die u graag van dienst is.

Bent u ook op zoek naar opslag van uw ADR-goederen? Wij slaan verpakte gevaarlijke stoffen in zakgoed, bigbags, vaten en IBC's op bij derden of mogelijk in onze eigen, nieuw te realiseren faciliteit in Stolwijk. Op dit moment onderzoeken wij deze uitbreiding van onze opslagcapaciteit met zo'n 2.500 palletplaatsen. Lees er meer over in dit artikel.