Gips-strooien.jpg
Kennis agrarische sector
Gips of kalk strooien landbouwgrond

Zijderlaan is sinds de oprichting in 1937 zeer bekend in de agrarische sector. Tinus Zijderlaan heeft het bedrijf opgezet als een handelsbedrijf in kunstmest en diervoeders. Anno nu is Zijderlaan uitgegroeid tot een belangrijke speler op gebied van transport en logistiek, waarbij we opdrachtgevers een totaalconcept aanbieden. We werken nog steeds veel samen met bedrijven in de agrosector en komen dagelijks bij boeren op het erf. Onze deskundige medewerkers staan garant voor een optimale service en dienstverlening!

Handelsproducten

Ons eigen merk Agrigyps brengt het calciumgehalte van vooral zware kleigrond snel op peil. Het landbouwgips verbetert daarnaast de structuur en bevordert de waterdoorlaatbaarheid en beluchting van de kleigrond. Agrigyps heeft geen negatief effect op de zuurtegraad van de bodem. Zijderlaan levert Agrigyps gegarandeerd binnen enkele dagen na bestelling.

Zijderlaan levert ook Magkal en Vitakal landbouwkalk aan loonbedrijven. Deze kalkmeststoffen zijn binnen 24 uur leverbaar.

Zijderlaan verkoopt ook producten als boomschors, dempschors, klei, zwarte tuinaarde, grind schelpengruis en schelpen voor looppaden. Deze niet-merkgebonden producten leveren wij met eigen transportmiddelen op de juiste plaats en tijd.