slider-duurzaamheid.jpg
Hypermoderne en energieneutrale werkplaats

In het voorjaar van 2022 is onze nieuwe hypermoderne werkplaats opgeleverd. Dit pand is gebouwd volgens de zogenaamde BENG-norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Reparaties en onderhoud aan onze trucks en trailers verrichten we met nauwelijks tot geen impact op het milieu. We wekken zelf onze energie en warmte op met zonnepanelen en een warmtepomp. Daarbij maken we geen gebruik van aardgas. Een pand met nul-op-de-elektriciteitsmeter dus!

Lees hier meer over onze eigen werkplaats, de Zijderlaan Truck- en Trailerservice.

Bekijk ook onze vacatures!

Videoimpressie nieuwe werkplaats 2022

Onze hypermoderne werkplaats is voorzien van de nieuwste innovaties op onderhoudsgebied, alles volgens de actuele milieu-, ARBO en veiligheidsvoorschriften. Het pand biedt plaats aan 10 complete combinaties en beschikt over:

  • drie putten met een lengte van 40 meter;
  • een milieukelder voor de afvoer van alle vloeistoffen; en
  • een complete APK-straat volgens de nieuwste eisen.

De werkplaats is uitgerust met een kraanbaan voor het tillen van bijvoorbeeld zware motoren, mobiele hefkolommen, een ingebouwd richtframe voor carrosserie en chassis werkzaamheden, klimaatbeheersing met afzuiging en vloerverwarming. Dit alles zorgt voor de meest optimale werkomstandigheden voor ons monteursteam.

Het pand is energieneutraal en gebouwd op de toekomst. Hoe de truckwereld zich ook op duurzaam en innovatief gebied zal ontwikkelen, de duurzame constructie van het pand is erop voorbereid.

Door onze eigen werkplaats zijn we flexibel, leveren we snelle service, kunnen we alles in eigen huis uitvoeren en scherp inkopen, waardoor we een lagere kilometerkostprijs hebben. We werken met een team van tien professionele monteurs voor ons complete wagenpark, dat bestaat uit ruim 220 trekkende voertuigen en 280 opleggers en aanhangers.