Bulk_slider-2.jpg
Bulk

Zijderlaan denkt met u mee

Bulk is één van de transportactiviteiten van Zijderlaan. Door de nauwe betrokkenheid bij elke fase van het vervoerstraject kan Zijderlaan de totale organisatie strak aansturen. Wij spelen in op specifieke wensen en eisen van iedere klant en we denken in oplossingen om het doel te bereiken. Zijderlaan is de laatste jaren volop in deze bedrijfstak gegroeid door adequaat op vragen van klanten te anticiperen. Steeds meer Value Added Logistics worden aan het totale traject toegevoegd, zoals het ompakken vanuit big bags of zakgoed naar bulk, vanuit DC Zijderlaan - Stolwijk.

Uiteenlopende bulktransporten

Voor diverse partners verzorgt Zijderlaan uiteenlopende bulk transporten. Dit betreffen cement- en kalkachtige grondstoffen voor de bouw, kalk voor de industrie en waterleidingbedrijven. Voor de leveringen aan waterzuiveringsbedrijven is Zijderlaan gecertificeerd volgens Kiwa.

Laden kalk
Kalk

Transport van granulaten en poeder

Voor het vervoer van granulaten en poedervormige producten beschikt Zijderlaan over een bulkvloot van 10 onderlossers en 30 kiepende bulkwagens tot 63 m3. De trekkers zijn voorzien van geluidsarme compressoren. De bulkwagens worden in de moderne wasstraat inwendig gereinigd en kunnen hier indien gewenst ook worden gedroogd. Uiteraard beschikken al onze gekwalificeerde chauffeurs over een VCA-diploma.