Verladen van droge bulk bij Zijderlaan

September 2020

Vanaf heden bieden wij op onze eigen DC-locaties bulkverladingen aan voor verschillende industrieën. Onze nieuwe bulkwagenvuller, de Dino Bulk Truck Loader, heeft een capaciteit van 45 m³ per uur en is zeer breed inzetbaar. Met deze betrouwbare mobiele verlader pakken wij producten van bigbags, grote zakken of vergelijkbaar om naar bulk voor de volgende branches:

  • Plastics zoals granulaten, kunststof maalgoed, geshredderde PET-flessen en plastic korrels (PE/PP);
  • Chemie zoals talk, aluminium sulfaat en zinkoxide.

Daarbij kunnen wij uw bulkgoederen opslaan of op afroep laden en naar onze locatie vervoeren. Wij helpen u graag met de beste oplossing passend bij uw wensen en behoeften.

Hygiënisch, snel en veilig verladen

De bulkwagenvuller is hygiënisch ontworpen en effectief te reinigen. Daardoor kunnen we eenvoudig en snel schakelen tussen diverse producten (poeders, granulaten, korrels, etc.). Het verladingsproces verloopt zo goed als stofvrij zonder productverlies. Veilig en effectief verladen dus!

Bigbag breker

De inhoud van bigbags kan door verschillende oorzaken verharden. Om het product terug te brengen naar haar oorspronkelijke vorm, hebben we een breek-/zeefmachine ontworpen. Hierdoor wordt uw product altijd in de meest optimale vorm aan uw klanten aangeboden.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor verlading en vervoer van uw bulkgoederen?

Neem contact met ons op