Op zoek naar ADR-opslag in de Krimpenerwaard?

In Stolwijk wil Zijderlaan haar opslagcapaciteit gaan uitbreiden met zo’n 2.500 palletplaatsen. Op dit moment bevinden we ons in de oriëntatiefase. We zien naast de traditionele opslag ook mogelijkheden op het gebied van het veilig en verantwoord opslaan van ADR goederen, uitgezonderd klasse 1 en 7.
Een opslagfaciliteit voor ADR-goederen beschikt over de modernste veiligheidsmiddelen en voldoet aan de PGS 15-normering volgens de huidige wetgeving. We onderzoeken momenteel de vraag naar opslag van gevaarlijke stoffen bij bedrijven in de regio, bijvoorbeeld zakgoed of bigbags, dan wel vaten of IBC’s.

Heeft u interesse? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Bel 0182-346600, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul ons contactformulier in. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Transport ADR-goederen

Zijderlaan heeft jarenlang ervaring met het vervoer van ADR-goederen. Het gaat om verpakte chemicaliën en diverse soorten kunstmest die voornamelijk vallen onder de zogenaamde klasse 5.1 (oxiderende stoffen) of klasse 8 en 9. Deze klassen zijn te herkennen aan hun eigen, specifieke ADR gevaar etiketten.
Standaard zijn alle voertuigen van onze stukgoedafdeling uitgerust met een ADR-pakket voor het vervoer van milieugevaarlijke stoffen (uitgezonderd vuurwerk en radioactief materiaal). Onze interne veiligheidsadviseur ziet erop toe dat alle voorschriften worden nageleefd. Ook zijn onze chauffeurs opgeleid om met gevaarlijke stoffen te mogen rijden. Dit zorgt voor flexibiliteit, waardoor we snel kunnen schakelen en uw goederen altijd zo efficiënt mogelijk kunnen leveren.

Met de mogelijkheden van de nieuwe loods kunnen wij ook uw gehele logistieke proces uit handen nemen. Wij denken graag met u mee en bieden oplossingen op maat aan.

Veiligheid staat bij Zijderlaan altijd op de eerste plaats. We besteden continu aandacht aan de borging van de veiligheid van onze medewerkers, medeweggebruikers, de omgeving en het milieu. Mocht u hier meer over willen weten, neem dan gerust contact op met onze interne veiligheidsadviseur Diederik Beuckens via ons algemene telefoonnummer 0182-346600 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ADR etiketten