Innovatieve nieuwe werkplaats

Innovatief. Energieneutraal. Gebouwd op de toekomst. Dat is onze nieuwe werkplaats! De plannen zijn gereed en de voorbereidingen van de bouw zijn gestart. Na 35 mooie jaren in onze huidige werkplaats verhuizen we begin 2022 naar onze nieuwe locatie op ons parkeerterrein in Stolwijk. 

De nieuwe werkplaats biedt meer interne werkruimte, zowel in vloeroppervlakte als in hoogte. Met onder andere een vaste APK-straat, een richtframe en een kraanbaan zijn de werkomstandigheden optimaal en is de locatie voorzien van de nieuwste innovaties op onderhoudsgebied. Uiteraard geheel volgens de actuele milieu-, ARBO- en veiligheidsvoorschriften.

De constructie van het pand is voorbereid op de toekomst. Met minimale aanpassingen aan het pand ontwikkelen wij mee met de nieuwe generaties moderne voertuigen.

Opbouw en onderhoud eigen wagenpark

Ons groeiende wagenpark bestaat uit zo'n 480 eenheden: 200 trucks en 280 opleggers/aanhangers. Met ons gedreven en professionele monteursteam leveren we vanuit huis de beste service, kwaliteit en onderhoud aan ons complete wagenpark. Ook bouwen we het nieuwe materiaal zelf op. Zo zorgen we voor continuïteit en maatwerk van onze voertuigen. 

Donderdag 4 maart 2021