Kom bij ons werken!

Meebouwen aan de toekomst van ons dynamische en innovatieve familiebedrijf

Meld je aan voor een functie in het transport, in de logistiek of in de werkplaats!

We zien de logistieke markt in razend tempo om ons heen veranderen. Een interessante en spannende tijd, waarin het steeds lastiger wordt om het personeelsbestand op peil te houden, het milieu een steeds groter aandachtspunt is, digitalisering hoog op de agenda staat en waarin klanten steeds meer eisen en verwachten. Uitdagingen die we bij Zijderlaan niet als een gevaar zien, maar juist als een kans. Als gezond familiebedrijf met een duidelijke visie kunnen we hier zeker op anticiperen. Samen met onze medewerkers blijven wij bouwen aan ons mooie bedrijf en zien wij de toekomst met veel vertouwen tegemoet.

Ben jij klaar voor een nieuwe stap en zie je dat wel zitten bij ons gezellige en professionele familiebedrijf? Of ben je nieuwsgierig naar hoe wij te werk gaan en naar de mensen die Zijderlaan dagelijks draaiende houden? 

Neem contact met ons op! We laten je ons bedrijf graag zien en/of vertellen je over de mogelijkheden.


Wij zijn altijd geïnteresseerd in chauffeurs die hun vak verstaan en plezier hebben in hun werk. Ook helpen wij, als erkend leerbedrijf, graag leerlingen zich verder te ontwikkelen in het transport, de logistiek of in de werkplaats. De vacatures die wij op dit moment open hebben staan zijn:

Staat er iets tussen dat bij je past en lijkt het je leuk om bij Zijderlaan te werken? We komen graag met je in contact, telefonisch via 0182-346600 of natuurlijk direct via ons sollicitatieformulier.

Afbeelding advertentie 2022 2