Coronavirus: geen effect op looptijden

De wereld wordt geteisterd door het nieuwe coronavirus. Dit zorgt ervoor dat veel landen, waaronder Nederland, dicht gaan. Tijdens deze COVID-19-uitbraak zijn er cruciale beroepsgroepen om de samenleving draaiende te houden. Zo ook het beroepsgoederenvervoer, dat zich onder andere inzet voor de voedselketen (supermarkten bevoorraden, producten bij boeren ophalen, veevoer en kunstmest aanleveren, etc.).

Wij ontvangen regelmatig vragen over de invloed die het coronavirus en de maatregelen vanuit de overheid hebben op onze looptijden van het transport. Wij begrijpen deze onrust. Voor ons is het op dit moment ook onzeker of het coronavirus gaat leiden tot problemen in onze transportplanning. Vooralsnog kunnen we onze klanten nog steeds goed bedienen en loopt de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden door zoals u van ons gewend bent.

Indien zich onverhoopt toch ontwikkelingen voordoen die kunnen leiden tot vertraging in de uitvoering van onze werkzaamheden, ontvangen betrokken partijen hier uiteraard direct bericht over.

Interne berichtgeving over het coronavirus

Onze medewerkers hebben wij via onze Mijn.Zijderlaan app geïnformeerd. Klik hier voor het meest actuele bericht in de app, ter informatie.

Klanten informeren ons ook dagelijks over diverse voorzorgmaatregelen die zij op hun locaties treffen. Al met al blijft het verstandig om de maatregelen vanuit de overheid te volgen en alert te blijven op ziekteverschijnselen om de kans op besmetting zoveel mogelijk te beperken.