zijderlaan 80 jaar
over zijderlaan

Werken bij Zijderlaan

Een professioneel en zelfstandig opererend familiebedrijf

Binnen de Benelux heeft Zijderlaan zich ontwikkeld tot een professionele speler in de transport- en logistieke dienstverlening. Wij zijn een familiebedrijf, bedreven, zelfstandig opererend, innovatief en trots op wat we dagelijks samen voor elkaar weten te krijgen. Onze medewerkers hebben plezier in hun werk, zijn goed opgeleid en staan met beide benen op de grond. 
De kernwaarden Veiligheid, kwaliteit, ketenregie, duurzaamheid en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers worden vanuit deze visie dan ook met regelmaat opgeleid en/of bijgeschoold volgens de laatste wetgevingen. Onze ideale kandidaten kunnen zich dan ook prima vinden in deze kernwaarden. Korte, directe lijnen en een open werksfeer hebben geresulteerd in een prettige werkomgeving. Inmiddels werken er dan ook zo'n 230 professionele en gedreven werknemers bij Zijderlaan. Om de kwaliteit van onze dienstverlening en reputatie te behouden verwachten wij eenzelfde positieve en gedreven instelling van de mensen die bij ons willen komen werken. 

Open sollicitaties

Zijn welkom! 
We zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste, open sollicitaties. Als u ons sollicitatieformulier invult, wordt er contact met u opgenomen. Mocht er vervolgens een geschikte vacature vrijkomen zullen de mogelijkheden met u worden besproken.

Op zoek naar een Leerwerktraject of stageplaats?

Zijderlaan is 'Erkend Leerbedrijf Transport en Logistiek' en biedt jonge professionals graag de kans om zich (verder) te ontwikkelen binnen de branche. Uiteraard onder deskundige begeleiding.

Ben jij op zoek naar een passende werkomgeving voor jouw leerwerktraject? Informeer ook dan eens naar de mogelijkheden die Zijderlaan je kan bieden.  

Afstudeeropdracht of net afgestudeerd?

Heb je een Transport of Logistieke achtergrond op minimaal HBO niveau? En ben je geïnteresseerd in een uitdagende en afwisselende baan in de transportsector? Neem dan telefonisch contact met ons op (0182-34 6600) en bespreek de mogelijkheden!

Gemotiveerde HBO/WO studenten die één of meerdere projecten willen onderzoeken, uitwerken en/of implementeren zijn welkom om over hun afstudeeropdracht te komen praten. Hierbij kan gedacht worden aan de optimalisatie van de distributiecentra of het in kaart brengen van internationale transport- en warehousingkansen. Uiteraard staan wij open voor eigen ideeën m.b.t. het opstellen van een passende afstudeeropdracht.

Stagiaire(s) en/of afstudeerders dienen:

  • Gemotiveerde 3e of 4e jaars studenten te zijn met een logistieke opleiding
  • Analytisch inzicht te hebben
  • Communicatief vaardig in zowel de Nederlandse en Engelse (Duits en/of Frans is een pré) taal (in zowel woord als in geschrift) te zijn
  • Uitstekende kennis en ervaring met MS Office te hebben
  • Kennis en ervaring met een WMS is gezien de aard van de opdrachten een pré

 

 

Zijderlaan BV Stolwijk            Nijverheidsweg 10            2821 AT Stolwijk            Tel. +31 (0)182 34 6600            Route

informatie

Informatie aanvraag

Wilt u weten wat Zijderlaan voor u kan betekenen?
Vraag vrijblijvend informatie aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

powered ByGiro.com

Contact button

Algemene contactgegevens

Bezoekadres Zijderlaan bv
Nijverheidsweg 10
2821 AT  Stolwijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:  0031(0)182 346600
Fax: 0031(0)182 346610

 

Postadres Zijderlaan bv
Postbus 2
2820 AA  Stolwijk

     

powered ByGiro.com

Login

Login

Zijderlaan stelt klanten via haar klantenlogin in staat om zowel actuele als historische
voorraadgegevens online raad te plegen. 

Klantenlogin

Medewerkerslogin

powered ByGiro.com