zijderlaan 80 jaar
zijderlaan stukgoed

Stukgoed transport

Zijderlaan ontzorgt en denkt graag met u mee!

Stukgoederen afhankelijk van de maat, hoeveelheid en het gewicht krijgen bij Zijderlaan passend vervoer. Voor stukgoederen worden dagelijks 50 schuifzeilen opleggers ingezet voor Full Truck Loads (FTL) en distributie. Tien opleggers voorzien van een laadklep en elektrische pompwagen worden ingezet voor distributiewerkzaamheden in de Benelux. De overige opleggers worden ingezet voor een breder goederen assortiment binnen de Benelux, maar ook op langere afstanden naar Frankrijk en Duitsland. Specifiek voor dit werk zijn onze opleggers voorzien van een schuifdak.

Vanwege onze gunstige ligging verzorgen wij met regelmaat het vervoer van zeecontainers richting de havens van Rotterdam, Vlissingen en/of Antwerpen. Wij beschikken hierbij over multifunctionele chassis voor het vervoer van (20 Ft., 30 Ft., 40 Ft., 45 Ft. en High Cube) zeecontainers.

Transport ADR- goederen

Standaard zijn alle voertuigen voorzien van een ADR-pakket voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Milieugevaarlijke goederen kunnen door ons worden vervoert, maar kunnen desgewenst ook via ons worden opgeslagen bij derden. Niet alleen beschikken onze chauffeurs over een ADR-certificaat, ook beschikken wij over een interne veiligheidsadviseur die u graag van dienst is.

Zijderlaan BV Stolwijk            Nijverheidsweg 10            2821 AT Stolwijk            Tel. +31 (0)182 34 6600            Route

informatie

Informatie aanvraag

Wilt u weten wat Zijderlaan voor u kan betekenen?
Vraag vrijblijvend informatie aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

powered ByGiro.com

Contact button

Algemene contactgegevens

Bezoekadres Zijderlaan bv
Nijverheidsweg 10
2821 AT  Stolwijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:  0031(0)182 346600
Fax: 0031(0)182 346610

 

Postadres Zijderlaan bv
Postbus 2
2820 AA  Stolwijk

     

powered ByGiro.com

Login

Login

Zijderlaan stelt klanten via haar klantenlogin in staat om zowel actuele als historische
voorraadgegevens online raad te plegen. 

Klantenlogin

Medewerkerslogin

powered ByGiro.com