zijderlaan 80 jaar
over zijderlaan

Triferto kiest voor Transportonderneming Zijderlaan voor alle kippertransport

Internationale groothandel van minerale meststoffen Triferto heeft een samenwerkings-overeenkomst getekend met Transportonderneming Zijderlaan uit Stolwijk. Als logistieke dienstverlener met een totaalconcept verzorgt het toonaangevende familiebedrijf Zijderlaan alle kiepertransport voor het bedrijf dat in Doetinchem is gevestigd.


Jeroen Rossy, CEO Triferto: ‘Zijderlaan is een bekende transportonderneming in de agrarische markt. Met haar transportactiviteiten in de Benelux en Duitsland is ze een breed inzetbare vervoerder die servicegericht met haar klanten omgaat. Dit past zeer goed in onze werkwijze en hoe wij met onze klanten omgaan. Triferto wil voor haar ketenpartners de eerste keus zijn als het gaat om efficiënte supply chain oplossingen en op- en overslag mogelijkheden op maat. Om deze kwaliteit voor onze klanten te kunnen garanderen werken wij met partners als Zijderlaan, die dezelfde kwaliteits-drive als Triferto hebben’.

‘We zijn blij met de strategische samenwerking’ zegt Wim Zijderlaan, directeur van de transportonderneming. “De samenwerking gaat verder dan alleen transport. We nemen ook de gehele planning voor onze rekening. Om hierin efficiënt te werken wordt onze ICT-infrastructuur gekoppeld met die van Triferto, waardoor er digitaal informatie wordt uitgewisseld. Het resultaat mag er zijn, hierdoor kunnen we 24 uurs flexibele, snelle en betrouwbare leveringen garanderen’.

Triferto wil voor haar ketenpartners de eerste keus zijn als het gaat om efficiënte supply chain oplossingen en op- en overslag mogelijkheden op maat.

Contractondertekening Zijderlaan Triferto Small

 

Zijderlaan BV Stolwijk            Nijverheidsweg 10            2821 AT Stolwijk            Tel. +31 (0)182 34 6600            Route

informatie

Informatie aanvraag

Wilt u weten wat Zijderlaan voor u kan betekenen?
Vraag vrijblijvend informatie aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

powered ByGiro.com

Contact button

Algemene contactgegevens

Bezoekadres Zijderlaan bv
Nijverheidsweg 10
2821 AT  Stolwijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:  0031(0)182 346600
Fax: 0031(0)182 346610

 

Postadres Zijderlaan bv
Postbus 2
2820 AA  Stolwijk

     

powered ByGiro.com

Login

Login

Zijderlaan stelt klanten via haar klantenlogin in staat om zowel actuele als historische
voorraadgegevens online raad te plegen. 

Klantenlogin

Medewerkerslogin

powered ByGiro.com