zijderlaan 80 jaar
over zijderlaan

Nieuwkrant Zijderlaan - jaargang 2016

Klik hier om onze meest recente Nieuwskrant te lezen.

DC Zijderlaan - Puttershoek,
deelnemer Logistiek Live 27 oktober 2016 

Suiker Unie heeft dankzij het hoogbouwmagazijn van logistiek dienstverlener Zijderlaan, dat voorzien is van Egemin Automation, een paar vliegen in één klap kunnen slaan. Het twintig meter hoge distributiecentrum vervangt drie opslaglocaties. De nauwe samenwerking tussen de drie partijen is daarmee een mooi staaltje van kunnen op zowel duurzaamheids- als efficiencygebied. 

Klik hier voor het hele artikel.

Start bietencampagne 2016

Maandag 19 september 2016 is de bietencampagne gestart in Dinteloord. In Vierverlaten startte de campagne later die week op 23 september.

Onze bietenwagens rijden momenteel weer af en aan bij de suikerfabrieken. Zo’n 16 weken vervoeren wij bieten vanaf Overijssel, Friesland en Noord-Holland naar Vierverlaten en vanaf de Haarlemmermeer, Betuwe en Achterhoek naar Dinteloord. Vanaf de twee suikerfabrieken worden er vervolgens weer grote hoeveelheden perspulp teruggereden naar de veehouders. Naar verwachting zal de campagne begin 2017 worden afgerond.

Klik hier om meer informatie over de bietencampagne te lezen.

Certificering GMP+ B3 Op- en overslag van diervoeders voor Zijderlaan Logistiek B.V.

Diervoeders vormen een belangrijke schakel in de dierlijke productieketen: zij hebben directe invloed op de kwaliteit en veiligheid van voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong. Consumenten van vlees, melk en eieren verwachten dat industrie en detailhandel veilige en kwalitatief hoogstaande producten leveren. De overheid heeft in de diervoederwetgeving daartoe regels vastgelegd die de kwaliteit van diervoeders, en daarmee de kwaliteit van vlees, melk en eieren, waarborgen. Bedrijven in de diervoedersector kunnen een stap verder gaan door over te gaan tot Good Manufacturing/Managing Practice. Dankzij deze regeling, beter bekend als de GMP-regeling, kunnen bedrijven aantoonbaar waarborgen dat diervoeders en ingrediënten voor diervoeders voldoen aan de wettelijke voorschriften en aan bovenwettelijke eisen, overeengekomen met ketenpartijen.

Sinds 24 december 2015 is Zijderlaan Logistiek B.V. gecertificeerd volgens de GMP+ B3. Vooralsnog een “tijdelijke” acceptatie, binnen 3 maanden wordt Zijderlaan nogmaals, definitief, geaudit. Dit betekent dat wij als logistiek dienstverlener op al onze locaties, Stolwijk, Steenbergen en Puttershoek verpakte diervoeders mogen op- en overslaan. 

Naast de GMP+ B4, waarvoor B.V. Zijderlaan Transport reeds gecertificeerd was, betekent dit dat de grondstoffen in de gehele keten van transport & op- en overslag grondig gecontroleerd worden. De combinatie van opslag en transport zorgen voor kwaliteitsborging van de logistieke keten.

Zijderlaan BV Stolwijk            Nijverheidsweg 10            2821 AT Stolwijk            Tel. +31 (0)182 34 6600            Route

informatie

Informatie aanvraag

Wilt u weten wat Zijderlaan voor u kan betekenen?
Vraag vrijblijvend informatie aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

powered ByGiro.com

Contact button

Algemene contactgegevens

Bezoekadres Zijderlaan bv
Nijverheidsweg 10
2821 AT  Stolwijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:  0031(0)182 346600
Fax: 0031(0)182 346610

 

Postadres Zijderlaan bv
Postbus 2
2820 AA  Stolwijk

     

powered ByGiro.com

Login

Login

Zijderlaan stelt klanten via haar klantenlogin in staat om zowel actuele als historische
voorraadgegevens online raad te plegen. 

Klantenlogin

Medewerkerslogin

powered ByGiro.com