zijderlaan 80 jaar
over zijderlaan

Nieuwkrant Zijderlaan - jaargang 2015

Klik hier om de Nieuwskrant Zijderlaan te lezen. 

Uitbreiding DC Stolwijk

Per 1 juli 2015 heeft Zijderlaan haar opslagcapaciteit in Stolwijk met nog zo’n 5.000 m2 kunnen uitbreiden.

De nieuwe opslagpanden grenzen direct aan ons huidige bedrijventerrein en waren tot voor kort in het bezit van De Hollandse IJssel. Nadat De Hollandse IJssel had aangegeven haar bedrijfsactiviteiten in polyester silo’s na ruim 50 jaar te willen beëindigen, heeft Zijderlaan het kantoor en de opslagpanden overgenomen.

Deze uitbreiding past uitstekend bij onze toekomstvisie om onze logistieke groei te kunnen blijven continueren. Al jaren nemen wij, als innovatieve logistieke dienstverlener, het totale logistieke proces van onze klanten uit handen. Deze complete vorm van dienstverlening, ook wel “Ketenregie” genoemd, leidt voor onze klanten niet alleen tot optimalisatie van alle productieprocessen (toegevoegde waarde creëren en verspilling reduceren) maar borgt ook de veiligheid en kwaliteit van de totale operatie.

Volautomatische distributiecentrum Zijderlaan loopt op rolletjes

Februari 2015

Een drukte van jewelste. Links, rechts, boven én onder passeren pallets met suiker over rollenbanen. Computergestuurde kranen plaatsen continu pallets in en uit de twintig meter hoge stellingen.

We staan midden in het nieuwe distributiecentrum van Zijderlaan in Puttershoek. Een verbazingwekkend en knap staaltje werk. “24 uur per dag gaan er pallets in en uit de volledig geconditioneerde ruimte zonder dat er ook maar een man aan te pas komt”, vertellen eigenaar Wim Zijderlaan en warehouse- manager Gerry Uitdewilligen.

 

Bron: Solids Processing 
Nr.1 - februari 2015

Maandagavond 12 januari vond de Ondernemersprijs Midden Holland plaats in de Goudse Schouwburg.

Januari 2015

De winnaars van de eerste editie van de Ondernemersprijs Midden Holland werden tijdens een feestelijke avond bekend gemaakt.

De prijs in de categorie Detailhandel en Horeca ging naar Wim Jansen Bloemen en Planten. In de categorie MKB ging de award naar Stubbe Logistiek BV. So Natural mocht de award in de derde categorie, Grootzakelijk, in ontvangst nemen. Zijderlaan greep helaas nét naast de prijs in de categorie, Grootzakelijk. Klik hier om het juryrapport over Zijderlaan te lezen.

Zijderlaan BV Stolwijk            Nijverheidsweg 10            2821 AT Stolwijk            Tel. +31 (0)182 34 6600            Route

informatie

Informatie aanvraag

Wilt u weten wat Zijderlaan voor u kan betekenen?
Vraag vrijblijvend informatie aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

powered ByGiro.com

Contact button

Algemene contactgegevens

Bezoekadres Zijderlaan bv
Nijverheidsweg 10
2821 AT  Stolwijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:  0031(0)182 346600
Fax: 0031(0)182 346610

 

Postadres Zijderlaan bv
Postbus 2
2820 AA  Stolwijk

     

powered ByGiro.com

Login

Login

Zijderlaan stelt klanten via haar klantenlogin in staat om zowel actuele als historische
voorraadgegevens online raad te plegen. 

Klantenlogin

Medewerkerslogin

powered ByGiro.com