zijderlaan 80 jaar
over zijderlaan

Zijderlaan - Winnaar Lean and Green Award

November 2012

Donderdag 8 november jl. mocht Zijderlaan BV haar Lean and Green Award in ontvangst nemen. Met de Lean and Green Award laat Zijderlaan zien dat zij zich actief inspant om haar logistieke proces duurzamer te maken. Het toekennen van de Lean and Green Award gebeurt op basis van een plan van aanpak, waarin wordt omschreven hoe het bedrijf haar CO2 uitstoot in een tijdvak van 5 jaar met meer dan 20% wil gaan reduceren en tegelijkertijd haar winstgevendheid verhoogd.

leanandgreenLean and Green is een onderscheidend netwerk voor efficiency en verduurzaming van de mobiliteit. Het Connektprogramma Lean and Green wil een concrete en pragmatische bijdrage leveren aan de verduurzaming van de logistieke keten. Lean and Green stimuleert bedrijven om te groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau, door maatregelen te nemen die niet alleen kostenbesparingen opleveren, maar gelijktijdig milieubelasting reduceren. Na toetsing en goedkeuring door TNO en Connekt is Zijderlaan één van de winnaars van de Lean and Green Award.

In het plan van aanpak heeft Zijderlaan onder andere onderstaande doelstelling en maatregelen geformuleerd:

Zijderlaan BV heeft zich ten doel gesteld om in 2016 ca. 24 % minder CO2 uit te stoten ten opzichte van 2011.

Deze Award zal er zeker aan bijdragen dat wij ons continue actief in blijven spannen om onze logistieke processen te verduurzamen.

Zijderlaan biedt totale ketenregie door optimalisatie taplijnen

September 2012

De verhuizing van de taplijnen van Stubbe hebben ertoe geleidt dat deze zijn geoptimaliseerd naar de meest recente kwaliteitseisen. Bovendien kunnen de taplijnen nu nog meer verschillende verpakkingseenheden verwerken.

Bietencampagne 2012

Zijderlaan, al meer dan 50 jaar bietentransporteur

In het najaar is Zijderlaan al jaren actief in de suikerbietencampagne. Door de steeds hogere verwerking van de twee Nederlandse fabrieken in Hoogkerk en Dinteloord moet er strak en constant gepland en gereden worden. De volledige regie vindt plaats vanuit Stolwijk.

Transportonderneming Zijderlaan, 75 jaar in beweging

1937 - 2012

In 1937 startte Tinus Zijderlaan zijn bedrijf in fourage producten. In het 'Groene Hart' ging hij boer op, boer af om produkten te verkopen, terwijl zijn vrouw Gré thuis de boekhouding deed.

Nu 75 jaar later is het bedrijf uitgegroeid naar een nationale- en internationale transportonderneming met ruim 180 medewerkers en 140 wagens, inzetbaar voor zowel bulk-, losgestort als stukgoedtransportdiensten. Ook als logistieke dienstverlener heeft Zijderlaan haar sporen inmiddels ruimschoots verdiend. Onze sterke klantfocus, servicegerichtheid en flexibele houding resulteert in efficiënte operaties en duurzame partnerships.

 Jubileumuitgave Zijderlaan 1937 - 2012

 

Zijderlaan BV Stolwijk            Nijverheidsweg 10            2821 AT Stolwijk            Tel. +31 (0)182 34 6600            Route

informatie

Informatie aanvraag

Wilt u weten wat Zijderlaan voor u kan betekenen?
Vraag vrijblijvend informatie aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

powered ByGiro.com

Contact button

Algemene contactgegevens

Bezoekadres Zijderlaan bv
Nijverheidsweg 10
2821 AT  Stolwijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:  0031(0)182 346600
Fax: 0031(0)182 346610

 

Postadres Zijderlaan bv
Postbus 2
2820 AA  Stolwijk

     

powered ByGiro.com

Login

Login

Zijderlaan stelt klanten via haar klantenlogin in staat om zowel actuele als historische
voorraadgegevens online raad te plegen. 

Klantenlogin

Medewerkerslogin

powered ByGiro.com