zijderlaan 80 jaar
zijderlaan kwaliteit

Kwaliteit

Zijderlaan onderscheidt zich in het beheersen en leveren van kwaliteit

Nascholing, externe (of specifiek klantgerelateerde) opleidingen en processen zorgen ervoor dat onze, uitsluitend Nederlandse, chauffeurs volgens de huidige kwaliteitseisen, van de maatschappij en opdrachtgevers, in de markt kunnen opereren. Opdrachtgevers geven aan deze extra inzet, van onze betrokken en vakbekwame chauffeurs, te waarderen. Niet alleen zijn zij gedreven en professioneel in het uitoefenen van hun vak, ook zijn zij betrokken bij de hele operatie. Door direct, open en kritisch met elkaar te blijven communiceren, in zowel interne meetings als chauffeursoverleggen, creëert Zijderlaan draagvlak voor de totale bedrijfsvoering. Kansen worden hierdoor gezamenlijk opgepakt en is er duidelijk commitment van haar medewerkers.

Klantspecifieke oplossingen Zijderlaan

De trend van specialisatie naar ‘core-business’, zowel voor Zijderlaan als haar klanten, manifesteert zich de laatste jaren steeds duidelijker. Dit geeft Zijderlaan de kans om zowel in transport als in logistiek steeds gerichter met de klant mee te denken en voor de meest doeltreffende oplossing te kiezen.

Klantgericht, flexibel en pro actief meedenken

Zijderlaan blijft zich richten op de nieuwste ontwikkelingen en kansen in de markt, óók om onze opdrachtgevers daarvan te laten profiteren. Deze inzet wordt door onze opdrachtgevers als zeer waardevol beschouwd waardoor wij steeds vaker langdurige partnerships zien ontstaan. Gericht meedenken en oplossingen ‘out of the box’ aanbieden, resulteert in efficiënt en indvidueel maatwerk.

Zijderlaan BV Stolwijk            Nijverheidsweg 10            2821 AT Stolwijk            Tel. +31 (0)182 34 6600            Route

informatie

Informatie aanvraag

Wilt u weten wat Zijderlaan voor u kan betekenen?
Vraag vrijblijvend informatie aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

powered ByGiro.com

Contact button

Algemene contactgegevens

Bezoekadres Zijderlaan bv
Nijverheidsweg 10
2821 AT  Stolwijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:  0031(0)182 346600
Fax: 0031(0)182 346610

 

Postadres Zijderlaan bv
Postbus 2
2820 AA  Stolwijk

     

powered ByGiro.com

Login

Login

Zijderlaan stelt klanten via haar klantenlogin in staat om zowel actuele als historische
voorraadgegevens online raad te plegen. 

Klantenlogin

Medewerkerslogin

powered ByGiro.com