zijderlaan 80 jaar
zijderlaan transport

Kernwaarden Zijderlaan

Onze klanten beschouwen ons als regisseur van hun gehele logistieke keten

De kernwaarden van Zijderlaan bestaan uit Kwaliteit, Ketenregie, Duurzaamheid & Milieu en Veiligheid. Deze kernwaarden staan bij Zijderlaan hoog in het vaandel en worden door alle lagen van de organisatie continue scherp gemonitord.meerwaarde zijderlaan

Ketenregie

Zowel vanuit de havens tot aan distributiecentra en groothandelsbedrijven kunnen wij onze klanten ontzorgen. Als ketenregisseur beheerst Zijderlaan het volledige logistieke proces, waardoor doorlooptijden worden verkort. Dit levert operationeel flexibele en effectieve logistieke diensten tegen marktconforme prijzen op.

Bij 'Ketenregie' kan bijvoorbeeld gedacht worden aan:

  • het inzetten van een gevarieerde vloot aan voertuigen
  • afhandeling van douaneformaliteiten
  • geconditioneerde opslag voor korte of langere tijd (Warehousing Steenbergen)
  • kwaliteitscontroles
  • op- en/of overslag
  • productkeuringen
  • diverse Value Added Logistics


Kwaliteit

Kwaliteit is één van de elementen waar Zijderlaan zich duidelijk mee onderscheidt. Nascholing, externe (of specifiek klantgerelateerde) opleidingen en processen zorgen ervoor dat onze, uitsluitend Nederlandse, chauffeurs volgens de huidige kwaliteitseisen, van de maatschappij en opdrachtgevers, in de markt kunnen opereren. Opdrachtgevers geven aan deze extra inzet van onze betrokken en vakbekwame chauffeurs te waarderen. Niet alleen zijn zij gedreven en professioneel in het uitoefenen van hun vak, ook zijn zij betrokken bij de hele operatie. Door direct, open en kritisch met elkaar te blijven communiceren, in zowel interne meetings als in het chauffeursoverleg, creëert Zijderlaan draagvlak voor de totale bedrijfsvoering. Kansen worden hierdoor gezamenlijk opgepakt en is er duidelijk commitment van haar medewerkers.

Milieu en veiligheid

Zijderlaan stelt de veiligheid van haar chauffeurs en overige weggebruikers zeer hoog in het vaandel. Cursussen en opleidingen, o.a. in het kader van de Europese Richtlijn Vakbekwaamheid, leveren een zeer hoge bijdrage aan het vergroten van de veiligheid op de Nederlandse en Europese wegen. Niet alleen door het bijscholen van onze chauffeurs maar ook door het nauwkeurig onderhouden van de wagens, door onze eigen garagetechnici, wordt er gericht gewerkt aan schadepreventie.

Duurzaam transport

Optimaal effectieve, flexibele prestaties voor een marktconforme prijs Zijderlaan streeft ernaar om duurzaam te ondernemen. Door bewust maatregelen te nemen die niet alleen kostenbesparingen opleveren, maar gelijktijdig milieubelasting reduceren, staat Zijderlaan stil bij het optimaliseren van haar (duurzame) transport. Mede hierdoor heeft Zijderlaan deelgenomen aan het Connektprogramma Lean and Green.leanandgreen

Lean and Green is een onderscheidend netwerk voor efficiency en verduurzaming van de mobiliteit. Het Connektprogramma wil een concrete en pragmatische bijdrage leveren aan de verduurzaming van de logistieke keten. Na toetsing en goedkeuring door TNO en Connekt is Zijderlaan winnaar van de Lean and Green Award.

Met de Lean and Green Award laat Zijderlaan zien dat zij zich actief inspant om haar logistieke proces duurzamer te maken. Het toekennen van de Lean and Green Award gebeurt op basis van een plan van aanpak, waarin wordt omschreven hoe het bedrijf haar CO2 uitstoot in een tijdvak van 5 jaar met meer dan 20% wil gaan reduceren en tegelijkertijd haar winstgevendheid verhoogd.

Zijderlaan BV Stolwijk            Nijverheidsweg 10            2821 AT Stolwijk            Tel. +31 (0)182 34 6600            Route

informatie

Informatie aanvraag

Wilt u weten wat Zijderlaan voor u kan betekenen?
Vraag vrijblijvend informatie aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

powered ByGiro.com

Contact button

Algemene contactgegevens

Bezoekadres Zijderlaan bv
Nijverheidsweg 10
2821 AT  Stolwijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:  0031(0)182 346600
Fax: 0031(0)182 346610

 

Postadres Zijderlaan bv
Postbus 2
2820 AA  Stolwijk

     

powered ByGiro.com

Login

Login

Zijderlaan stelt klanten via haar klantenlogin in staat om zowel actuele als historische
voorraadgegevens online raad te plegen. 

Klantenlogin

Medewerkerslogin

powered ByGiro.com