zijderlaan 80 jaar
over zijderlaan

Missie, visie en strategie

Missie

Zijderlaan biedt klanten een totaalpakket voor zowel transport- als logistieke diensten. Onze Kernwaarden; kwaliteit, veiligheid, milieu & duurzaamheid en ketenregie staan bij ons continue hoog in het vaandel. Door onze sterke klantfocus, professionaliteit en servicegerichtheid kunnen wij aan wensen en eisen van onze klanten voldoen, en deze, waar mogelijk, zelfs overtreffen.

Visie

Zijderlaan richt en ontwikkelt zich de laatste jaren als een logistieke dienstverlener met een totaalconcept voor haar opdrachtgevers. Door de totale ketenregie op zich te nemen kan Zijderlaan iedere klant ontzorgen, waardoor zowel de klant als Zijderlaan zich volledig op haar core-business kan richten. Klantspecifieke (innovatieve) oplossingen en vertrouwen staan hierbij centraal, alsmede het realiseren van de meest kostenefficiënte operaties.

Strategie

Door professioneel, doel-, klant- en servicegericht elk vraagstuk en/of dienst op te pakken, bedienen wij onze klanten optimaal. Door voortdurend marktontwikkelingen te volgen, alsmede het gericht op blijven leiden van onze vakkundige en betrokken medewerkers, zijn wij in staat om op elk gewenst moment het meest complete, kostenbesparende en effectieve dienstenpakket aan te bieden. 

Vanwege onze rol als ketenregisseur wordt Zijderlaan onderdeel van het totale proces waardoor flexibele en efficiënte operaties gegarandeerd zijn. De nauwe samenwerking tussen onze professionele medewerkers en de klanten resulteert in wederzijds respect en vertrouwen.

Zijderlaan BV Stolwijk            Nijverheidsweg 10            2821 AT Stolwijk            Tel. +31 (0)182 34 6600            Route

informatie

Informatie aanvraag

Wilt u weten wat Zijderlaan voor u kan betekenen?
Vraag vrijblijvend informatie aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

powered ByGiro.com

Contact button

Algemene contactgegevens

Bezoekadres Zijderlaan bv
Nijverheidsweg 10
2821 AT  Stolwijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:  0031(0)182 346600
Fax: 0031(0)182 346610

 

Postadres Zijderlaan bv
Postbus 2
2820 AA  Stolwijk

     

powered ByGiro.com

Login

Login

Zijderlaan stelt klanten via haar klantenlogin in staat om zowel actuele als historische
voorraadgegevens online raad te plegen. 

Klantenlogin

Medewerkerslogin

powered ByGiro.com