zijderlaan 80 jaar
over zijderlaan

Informatie over Zijderlaan

Zijderlaan - Professionele speler in de wereld van transport en logistiek

LR Afb. Zijderlaan dienstenZijderlaan heeft zich ontwikkeld als een sterke en professionele speler in de dynamische wereld van transport en logistiek. Deze ontwikkeling heeft mede kunnen plaatsvinden door kansen, bedreigingen en ontwikkelingen in de huidige turbulente markt continue kritisch te analyseren. Door ons voortdurend te richten op onze kernwaarden (kwaliteit, veiligheid, ketenregie, milieu en duurzaamheid) is (en wordt) gericht geïnvesteerd. Deze positieve beweging heeft geleidt tot logistieke optimalisatie van ons totale dienstenpakket.

Transportdiensten ‘Voortdurend in beweging’

Ons motto ‘Voortdurend in beweging’ geeft treffend onze veelzijdigheid aan transport- en logistieke diensten weer. Door jarenlange nationale- en internationale transportervaring beschikken zowel de chauffeurs als de diverse planningen over veel (praktijk-) kennis en ervaring. Of het nu gaat om bulk-, stukgoed-, losgestort ladingen of het binnenhalen van containers vanuit de havens naar onze distributiecentra, door onze sterke klantfocus bieden wij transportoplossingen die het beste op de wensen en eisen van de klant aansluiten. Uiteraard wordt elke lading vervoert op de meest kostenefficiënte wijze met het best passende materiaal door betrokken en gecertificeerde chauffeurs. En de aflevering? Zoals afgesproken, op het gewenste tijdstip, op het juiste adres.

Onze sterke klantfocus heeft er bovendien toe geleid dat wensen en eisen van klanten uitstekend worden nageleefd. Doordat Zijderlaan de totale ketenregie op zich kan nemen, profiteren klanten van aantrekkelijke transporttarieven. Niet alleen zoeken wij dagelijks naar de meest efficiënte transportoplossingen, graag gaan wij nog een stapje verder en nemen de totale zorg uit handen. Wij zullen er alles aan doen om aan de verwachtingen van de klant te voldoen en, indien mogelijk, hier zelfs bovenuit stijgen. Zowel bij transport- als logistieke vraagstukken.

Logistieke dienstverlening

Specialisatie leidt tot optimalisatie

Door de totale logistieke service (voorraadbeheer, productcontrole, (her)verpakken en distributie naar uw klanten) uit handen te nemen, is Zijderlaan haar klanten door de jaren heen steeds completer gaan bedienen. Wederzijds vertrouwen ligt daaraan ten grondslag. Mede hierdoor is er gericht geïnvesteerd in de uitbreiding van bestaande opslaghallen. Door hallen onderling met elkaar te verbinden en de opslagcapaciteit aanzienlijk te vergroten, kunnen productieprocessen nog meer worden geoptimaliseerd en kan de kwaliteit en veiligheid van de processen nog meer worden gewaarborgd.

Zowel het transport (nationaal en/of internationaal), de opslag en distributie kunnen in zijn geheel door Zijderlaan worden verzorgd. Mede door haar gunstige ligging ten opzichte van de havens van Rotterdam, Antwerpen en Vlissingen kan een attractief prijsbeleid worden gehanteerd. Voor iedere goederenstroom biedt Zijderlaan een concurrerende dienstverlening en kostenefficiënte op- en overslag.

 

Handelsonderneming Zijderlaan

Vervoerder van ruwvoeders en veevoeder grondstoffen

Deskundig personeel met veel affiniteit met de agrosector staat garant voor een optimale service. De handelsonderneming van Zijderlaan is uitsluitend actief in non-feed producten zoals ®Magkal, ®Vitakal en ®Agrigyps, landbouwkalk, steenslag, grind, aanvulgronden, klei en zwarte tuinaarde.

Kwaliteit

Beheersen en leveren 

Nascholing, in- en externe (specifiek klantgerelateerde) opleidingen zorgen ervoor dat onze, uitsluitend Nederlandse, chauffeurs volgens de huidige kwaliteitseisen van de maatschappij en onze opdrachtgevers, in de markt kunnen opereren. Opdrachtgevers geven aan deze extra inzet, van onze betrokken en vakbekwame chauffeurs, te waarderen. Niet alleen zijn zij gedreven en professioneel in het uitoefenen van hun vak, ook zijn zij betrokken bij de hele operatie. Door direct, open en kritisch met elkaar te blijven communiceren, in zowel interne meetings als in het chauffeursoverleg, creëert Zijderlaan draagvlak voor de totale bedrijfsvoering. Kansen worden hierdoor gezamenlijk opgepakt en is er duidelijk commitment van haar medewerkers.

Zijderlaan BV Stolwijk            Nijverheidsweg 10            2821 AT Stolwijk            Tel. +31 (0)182 34 6600            Route

informatie

Informatie aanvraag

Wilt u weten wat Zijderlaan voor u kan betekenen?
Vraag vrijblijvend informatie aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

powered ByGiro.com

Contact button

Algemene contactgegevens

Bezoekadres Zijderlaan bv
Nijverheidsweg 10
2821 AT  Stolwijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:  0031(0)182 346600
Fax: 0031(0)182 346610

 

Postadres Zijderlaan bv
Postbus 2
2820 AA  Stolwijk

     

powered ByGiro.com

Login

Login

Zijderlaan stelt klanten via haar klantenlogin in staat om zowel actuele als historische
voorraadgegevens online raad te plegen. 

Klantenlogin

Medewerkerslogin

powered ByGiro.com