zijderlaan 80 jaar
zijderlaan werkplaats

Eigen werkplaats

De garage is een volwaardig bedrijf binnen de groep. In de werkplaats in Stolwijk wordt, in eigen beheer, het totale onderhoud aan 175 vrachtwagens en een grote diversiteit aan opleggers en aanhangwagens uitgevoerd.

Gekwalificeerde monteurs 

Veiligheid is één van onze kernwaarden. Gerichte onderhoudsprogramma’s sluiten hier dan ook naadloos op aan. Naast regulier onderhoud, in combinatie met periodieke onderhoudsbeurten, voert Zijderlaan in eigen beheer APK-keuringen uit. Hierbij maken onze gecertificeerde garagetechnici gebruik van geavanceerde technieken, zoals Davie van DAF en MAN-Cats van MAN, waardoor elektronische storingen zelfstandig kunnen worden opgespoord en verholpen.   

Er vindt een steeds verdere verschuiving plaats van analoge naar digitale aansturing. Het gaat daarbij dan onder meer om remsystemen, weegsystemen, digitale tachografen, boordcomputer toepassingen en verdere voertuigmanagement informatiesystemen. Door garagetechnici gericht te trainen heeft Zijderlaan zich de laatste jaren steeds meer kunnen specialiseren. Er wordt adequaat gereageerd en maatwerk geboden.
Buiten het mechanische onderhoud aan de voertuigen, beschikken de garagetechnici over specifieke kennis van allerlei elektronica toepassingen die zowel standaard op de voertuigen aanwezig is of als applicatie is toegevoegd. 
 
De garage heeft bovendien een communicerende en, indien nodig, bijsturende functie, met betrekking tot de cijfers van het dieselolieverbruik, de onderhoudskosten en het bandengebruik. In samenspraak worden tijdens het chauffeursoverleg verbeteringen doorgesproken en oplossingsgericht gehandeld.

 

Zijderlaan BV Stolwijk            Nijverheidsweg 10            2821 AT Stolwijk            Tel. +31 (0)182 34 6600            Route

informatie

Informatie aanvraag

Wilt u weten wat Zijderlaan voor u kan betekenen?
Vraag vrijblijvend informatie aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

powered ByGiro.com

Contact button

Algemene contactgegevens

Bezoekadres Zijderlaan bv
Nijverheidsweg 10
2821 AT  Stolwijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:  0031(0)182 346600
Fax: 0031(0)182 346610

 

Postadres Zijderlaan bv
Postbus 2
2820 AA  Stolwijk

     

powered ByGiro.com

Login

Login

Zijderlaan stelt klanten via haar klantenlogin in staat om zowel actuele als historische
voorraadgegevens online raad te plegen. 

Klantenlogin

Medewerkerslogin

powered ByGiro.com