zijderlaan 80 jaar
zijderlaan kwaliteit

Algemene voorwaarden

Branchevoorwaarden

Zijderlaan hanteert bij de uitoefening van haar werkzaamheden onderstaande voorwaarden.

Alle transporten geschieden voor nationaal vervoer op basis van de Algemene Vervoerscondities (AVC). Deze voorwaarden worden bij vrijwel alle wegvervoerovereenkomsten van Nederlandse vervoerders toegepast. Het grensoverschrijdend vervoer geschiedt op basis van de bepalingen van het CMR-verdrag.

Voor de handelsonderneming zijn de verkoop-, leverings- en handelsvoorwaarden, zoals deze zijn gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam, van toepassing.

Op Physical Distribution (PD) werkzaamheden zijn de Physical Distribution Voorwaarden van toepassing.

Van toepassing zijn de meest recente Algemene Vervoerscondities, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbanken te Amsterdam en Rotterdam; bij internationaal vervoer zijn de meest recente AVC aanvullend op het CMR van toepassing. Voor werkzaamheden waarop bovengenoemde voorwaarden niet van toepassing zijn gelden de Transport en Logistiek Nederland algemene betalingsvoorwaarden, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te ’s-Gravenhage op 02 juli 2002 aktenummer 69/2002.

Disclaimer

De website van Zijderlaan wordt regelmatig onderhouden en uitgebreid. Hoewel de informatie op de website van Zijderlaan correct was op het moment van invoer, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid op onjuistheden die ten gevolge van het doorgeven via het internet kunnen plaatsvinden. Alle informatie die wordt gegeven kan worden gebruikt door de bezoeker, met inachtneming dat Zijderlaan niet aansprakelijk is voor verlies, aansprakelijkheid of extra kosten door wat voor oorzaak dan ook, zowel geheel als gedeeltelijk, die kunnen ontstaan bij het gebruik, direct of indirect. Zijderlaan houdt zich het recht voor tussentijdse veranderingen en aanpassingen door te voeren zonder kennisgeving vooraf.

Voor meer informatie over de website van Zijderlaan kunt u contact opnemen met: Sabine Zijderlaan, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Zijderlaan BV Stolwijk            Nijverheidsweg 10            2821 AT Stolwijk            Tel. +31 (0)182 34 6600            Route

informatie

Informatie aanvraag

Wilt u weten wat Zijderlaan voor u kan betekenen?
Vraag vrijblijvend informatie aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

powered ByGiro.com

Contact button

Algemene contactgegevens

Bezoekadres Zijderlaan bv
Nijverheidsweg 10
2821 AT  Stolwijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:  0031(0)182 346600
Fax: 0031(0)182 346610

 

Postadres Zijderlaan bv
Postbus 2
2820 AA  Stolwijk

     

powered ByGiro.com

Login

Login

Zijderlaan stelt klanten via haar klantenlogin in staat om zowel actuele als historische
voorraadgegevens online raad te plegen. 

Klantenlogin

Medewerkerslogin

powered ByGiro.com